Virtuele Maagband

Eerder afgevallen maar weer overgewicht? Van alles geprobeerd en steeds weer terug naar overgewicht? Een BMI boven de 30?

Redenen voor een Virtuele Maagband

Emotie eten

Veel dieëten geprobeerd

Geen operatie willen

Blijvend gewicht verliezen

Fitter willen zijn

Slagingspercentage van 80%

Wat Is Een Virtuele Maagband?

Je onderbewustzijn kent het verschil niet tussen werkelijkheid en ingebeelde en/of ervaren werkelijkheid. Van dit principe wordt dan ook gebruik gemaakt bij hypnose en de virtuele maagband.
Door middel van hypnose sessies en een intensieve begeleiding zetten we samen het virtuele maagband traject naar blijvend gewichtsverlies in.

Het slagingspercentage van een virtuele maagband is groot, maar liefst 80%, terwijl dit bij een operatieve maagband slechts 50% is. Dit komt omdat we o.a. aan de slag gaan met de oorzaak van jouw overgewicht probleem en er een mentale verandering zal plaatsvinden. Je merkt dat je met minder eten ook kunt. Je zult niet alleen minder gaan eten, maar je gaat ook aanpassingen maken in wát je eet. Mogelijk ook in hoe vaak je eet en wat je door de dag heen drinkt. Toen je geboren werd wist je precies wat je nodig had, qua hoeveelheid voeding.

 

 Elke baby weet wanneer zijn of haar buikje vol zit en stopt dan met drinken. Dit laat het weten door het hoofdje van de borst of fles weg te draaien, zodat moeder weet dat de kleine niets meer hoeft. De baby voelt dat er op dat moment niets meer nodig is en zijn maagje vol zit.

Met behulp van de virtuele maagband maken we een reset naar die instelling. Naar het voelen dat je genoeg hebt gegeten en niets meer nodig hebt. Want uiteindelijk is dit ook precies de bedoeling van eten: je hebt het nodig om te overleven tot het volgende eetmoment. Alleen, is dat vaak niet meer hoe we met eten omgaan. We eten omdat het gezellig is, omdat we wat te vieren hebben, omdat we ons vervelen en ook eten we uit frustratie of boosheid. Wil je samen aan de slag, of meer informatie? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op!

Neem Nu Contact op

Vul hieronder je gegevens in, of klik rechts onderaan op de Whatsapp button.

06-46732443

Mercuriusweg 37. 2516 AW Den Haag

virtuelemaagband@personal-improvement.nl

Chat openen
1
Hallo.
Dankjewel voor het klikken.
Hoe kan ik je helpen?